Je wilt met je bedrijf, in het kader van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen´ (mvo), graag iets bijdragen maar je weet misschien niet wat. Ken je een hulpbehoevende organisatie of instelling bij jou uit de regio waarbij mensen betrokken zijn die wel een leuke dag kunnen gebruiken? Combineer dit dan met jouw jaarlijkse bedrijfsuitje of geef het een gepaste invulling zodat het een teambuildingsactiviteit wordt.

Hoe werkt dit dan? Jij als bedrijf sponsort de circusdag van Tadaa! En wij zorgen ervoor dat deze dag vlekkeloos verloopt. De medewerkers van jouw bedrijf begeleiden de deelnemers aan de workshop en krijgen hiervoor een instructie zodat iedereen precies weet wat te doen. De afsluitende voorstelling met blije gezichten geeft gegarandeerd een voldaan gevoel en daar zal nog lang over nagepraat worden. Een bedrijfsuitje of teambuildingworkshop met een goed doel, waar je fysiek aan bijdraagt en zeker voor iedereen een leuke dag is!

MVO-arrangement Onlangs kwamen we in contact met de Stichting Vrienden van Abrona, die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking meer kleur te geven. Door een zinvolle ontmoeting tussen bedrijfsleven en cliënten van Abrona te organiseren vergroten zij de leefwereld van de cliënten. Een dag plezier voor twee! Zij gunnen hun cliënten een leuke dag en beschikken daarnaast ook over eigen locaties in het midden van het land (waar hun cliënten werken, dus dubbel mvo), voeg daar Circus Tadaa! aan toe en er ligt een kant en klaar MVO-arrangement.

Heb je interesse of vragen hierover? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu sluiten