Wat een geweldige dag(en)! De instructieavond was een informatieve avond, waar veel geleerd werd (maar minstens zoveel gelachen). De dag was erg intensief, maar gaf zo veel voldoening.
Xander Damen

De mannen achter Circus Tadaa!

Circus Tadaa! verzorgt al ruim 25 jaar met veel plezierĀ  unieke circus workshops voor scholen en bedrijven. De mannen achter Circus Tadaa! zijn Bas en Jos. Beide heren delen hun didactische achtergrond (tekenleraren opleiding en PABO) maar vooral ook de passie voor circus!

Circus Tadaa! is uitgegroeid tot een professionele onderneming en kan zelfs groepen aan tot 1200 (!) deelnemers met een afsluitende circusvoorstelling die niet langer duurt dan 1 uur.

Neem contact met ons op!

Denk je dat Circus Tadaa! iets voor jou kan betekenen? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor alle leeftijden. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus maken wij van iedere dag een feestje! Stuur een e-mail naar info@tadaa.nl of bel via +31 (0) 30 22 70 345.

Menu sluiten