Circus workshops voor het basisonderwijs

Spelenderwijs gaan we met de kinderen van het basisonderwijs aan de slag, zodat zij allemaal kunnen schitteren in de piste. Met verschillende activiteiten leren de kinderen hun eigen talenten ontdekken en staat samenwerken met hun klasgenootjes centraal. De circusdag belooft één groot feest te worden!
Basisschool circus workshops

Activiteiten voor het voortgezet onderwijs

De leerlingen van het voortgezet onderwijs gaan aan het werk met verschillende circusdisciplines. In een korte tijd leren zij de basisbeginselen van jongleren, koorddansen, trapeze, eenwielfietsen, diabolo en rope-skipping, waarbij ze moeten samenwerken als échte circusartiesten!
Voortgezet onderwijs workshops

Op maat gemaakte workshops voor het speciaal onderwijs

Het circus is voor iedereen en onze workshops en programma’s zijn daarom geschikt voor alle leeftijden en alle kinderen. Wij stemmen de workshop nauwkeurig af, zodat ieder kind tot zijn recht komt en volop van de dag kan genieten.
Speciaal onderwijs workshops

Neem contact met ons op!

Kan je niet wachten om de leerlingen te zien stralen als artiesten en hun talenten te laten ontdekken? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor scholen. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus maken wij van iedere dag een feestje!

Menu sluiten