Hoe ziet een circus workshop eruit?

Tijdens een circus workshop staan een aantal dingen centraal: samenwerken, communiceren, balanceren, en bovenal heel veel plezier maken. Dit maakt het een leuke activiteit voor zowel een familiefeest als een verzorgingshuis. Onder begeleiding van een professioneel team van circusartiesten, gaan we aan de slag met de basisbeginselen van het circus. Vaardigheden als jongleren, koorddansen, acrobatiek en clownerie, kunnen allemaal aan bod komen. Nadat iedereen de kunst van het circus onder de knie heeft, bereiden we ons voor op een spetterende eindvoorstelling!

Workshops op maat

Om er een geslaagde dag van te maken, zorgen we ervoor dat we de workshop op maat inrichten. Wij bespreken samen de wensen door, zodat het een gegarandeerd succes wordt. Het soort workshop, de duur en intensiteit ervan, maken wij speciaal voor jouw gelegenheid op maat. Hierdoor kun je rekenen op een dag voor in de boeken!

Neem contact met ons op!

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een circus workshop van Circus Tadaa!? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor alle leeftijden. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus maken wij van iedere dag een feestje! Stuur een e-mail naar info@tadaa.nl of bel via +31 (0) 30 22 70 345.

Menu sluiten