Cliché of toch wel een kern van waarheid, zelfgemaakte cadeaus hebben zoveel meerwaarde. Een tekening of knutselwerk met ‘voor …, van …’ maakt indruk. Het merendeel van de leerkrachten die wij kennen ontvangen liever een zelfgemaakt cadeau dan een door de moeder geshopt presentje. Nog voordat het cadeautje is uitgepakt of de tekening is ontrolt spreekt het gezicht van de artiest zelf al boekdelen. Complimenten van de juf of meester over je zelfgemaakte cadeau maakt trots en draagt bij aan het zelfvertrouwen. Voor de juffen en meesters daarentegen zijn dit de kersen op de taart.

Maar wat geef je cadeau aan een jubilerende juf of meester? Of wat als je school zoveel jaar bestaat? Dan wil je natuurlijk flink uitpakken. En inderdaad… dan is een zelfgemaakt cadeau door en voor iedereen die betrokken is, een schot in de roos!

“Vrijdag 4 september 2015 hebben we met basisschool De Nieuwe Linde een geweldige circusdag gehad om te vieren dat onze directeur al 40 jaar in het onderwijs zit. Wat hebben we met z’n allen genoten! De directeur, de juffen en meesters, alle hulpouders, maar vooral de kinderen. Heel de dag alleen maar stralende gezichtjes. En wat waren ze trots toen ze aan het eind van de dag een prachtige voorstelling konden geven. Het was echt fantastisch!”

“Dinsdag 1 september 2015, wat een geweldig circusfeest hebben wij gehad. Eerst op maandagavond een briefing gehad in de vorm van een cabaret voorstelling voor alle ouders en daardoor waren ze gelijk super gemotiveerd om er dinsdag een prachtig feest van te maken, en dat is zeker gelukt! Knap om 230 kinderen geschminkt en verkleed te krijgen binnen 1 uur en 20 minuten!

Menu sluiten