Een circus workshop voor iedereen

Het circus kun je leren, en dat geldt voor iedereen. Onze workshops en programma’s zijn geschikt voor alle leeftijden en alle type kinderen. Per schooltype passen wij de workshop aan, zodat elk kind volop kan genieten. De workshop stemmen wij dan ook nauwkeurig af op de wensen en behoeften van de school. Kinderen die moeite hebben met keuzes maken, helpen wij door de keuze al van tevoren vast te leggen. Ook zorgen we ervoor dat ieder kind een onderdeel naar wens kan beoefenen. Zo voorkomen we teleurstellingen en geven we iedereen een bijzondere dag om niet meer te vergeten.

“Mooi om te zien hoe iedereen met veel plezier en enthousiasme de hele dag bezig was met het circus. Als afsluiting een waanzinnige voorstelling waar alle talenten van de kinderen naar boven kwamen. Ook voor het speciaal onderwijs bleek Circus Tadaa! een goed idee.”
Marloes Boekestijn

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens de workshop gaan de kinderen hun talenten ontdekken. We laten ze kennis maken met de verschillende circusdisciplines, zoals jongleren, koorddansen, trapeze, eenwielfietsen, diabolo en ballanceerladders. Welke onderdelen we precies uitvoeren hangt af van de wensen en behoeften van de kinderen. Het programma is flexibel en maken we op maat. En aan het einde van de dag houden wij er in het tijdsschema rekening mee dat de leerlingen op tijd klaar staan voor de busjes.

Waar moet de school voor zorgen?

Wij zorgen voor alle circusmaterialen, verkleedkleren, muziek, decor en circusdocenten. De school zorgt voor voldoende begeleiders en geniet vooral van deze onvergetelijke dag vol met enthousiaste kinderen!

Een hilarische voorbereiding op de workshop

Het circusproject begint eigenlijk al de avond van tevoren. Samen met de begeleiders van de school bereiden we de workshop tijdens een avond vol humor en gezelligheid voor. De avond wordt altijd enorm gewaardeerd:

“De kinderen hebben genoten van deze circusdag waarin zij centraal stonden. Zeer geschikt voor kinderen uit het speciaal onderwijs doordat op deze feestdag toch veel duidelijkheid en structuur was. Hartelijk dank daarvoor!!!”
Annemieke Kruse

We willen natuurlijk dat de circusdag vlekkeloos verloopt en daarom krijgen de begeleiders alvast de belangrijkste uitleg en worden verschillende circustechnieken voorgedaan en uitgeprobeerd. Dit levert vaak hilarische momenten op! Het doel van deze avond is om met volle energie en goed voorbereid het circus de volgende dag te openen.

Zo kan een cirucsdag eruit zien:

8.30 uurKlaarzetten van alle spullen, inrichten van de ruimte en tijd voor de laatste vragen
9.45 uurGroepjes verzamelen
10.00 uurUitproberen van alle verschillende circustechnieken in groepjes
12.00 uurLunchpauze
12.30 uurActs kiezen, oefenen, verkleden en schminken
14.00 uurCircusvoorstelling met alle leerlingen
15.00 uurEinde van de circusdag, opruimen

Wat zijn de kosten van een circusdag?

30 tot 120 leerlingen1 docent€ 1075
120 tot 230 leerlingen2 docenten€ 1625
230 tot 340 leerlingen3 docenten€ 2175
340 tot 450 leerlingen4 docenten€ 2725
450 tot 550 leerlingen5 docenten€ 3275
550 tot 650 leerlingen6 docenten€ 3825
650 tot 750 leerlingen7 docenten€ 4375

(Tot maximaal 1300 leerlingen)

De prijzen zijn exclusief reiskosten (minimaal €125) en van btw vrijgesteld.

Schminkspullen zijn bij ons te koop: per 100 kinderen een setje van €40 (excl. btw). Je mag natuurlijk ook eigen schmink gebruiken.

Neem contact met ons op!

Kan je niet wachten om de kinderen te zien schitteren als artiesten en hun talenten te laten ontdekken? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor basisscholen. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus maken wij van iedere dag een feestje!

Menu sluiten