Zapp-circus

Zeppen, zappen, zoeken… Je hebt zelf de regie in handen. Tijdens deze workshop moet je snel schakelen (zappen). Kies je voor de kunst van het jongleren en goochelen of zie je juist meer uitdaging in koorddansen en acrobatiek? Een verrassend en afwisselend begin van de teambuilding workshop en een leuke actieve kennismaking met enkele circustechnieken.

Na een korte pauze moet er weer gekozen worden, want we gaan razendsnel een professionele voorstelling in elkaar zetten. Wie gaat welke act opvoeren? En met wie samenwerken? De tijd wordt gezet: slechts 10 minuten om samen een act in elkaar te zetten. Wie kan het snelste en beste schakelen, is stressbestendig en creatief? We zien het tijdens de verrassende afsluitende voorstelling!

“Hoewel ik het van tevoren erg spannend vond of de circusbegeleiders wel iedereen mee zouden krijgen, bleek die zorg volledig onterecht.”
Dalhuisen

Leuke (extra) ideeën!

  • Laat je voorstelling filmen als leuke herinnering op dvd.
  • Maak van je voorstelling een dinershow!

Neem contact met ons op!

Ben jij er klaar voor om je teambuilding te versterken en het beste in elkaar naar boven te halen? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor bedrijven. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het theater, onderwijs of het circus maken wij van iedere dag een feestje! Stuur een e-mail naar info@tadaa.nl of bel via +31 (0) 30 22 70 345.

Menu sluiten