Circus workshops voor bedrijven

In alle workshops leer je middels ongecompliceerde circustechnieken, de kunst van communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken met collega’s in haar puurste vorm. En dat allemaal onder begeleiding van een professioneel team dat beschikt over een flinke dosis inzet en enthousiasme. Zij zetten iedere keer weer de meest unieke en originele teambuilding activiteiten voor je neer.

Een uniek concept dat geschikt is voor groepen van 10 tot 1000 personen.

Teambuilding

Samenwerken, communiceren en vertrouwen staan centraal in deze unieke teambuilding workshops. Stap uit je comfortzone en doorbreek de dagelijkse patronen.

Bedrijfsuitje

Je moet het wel durven! Maak het verschil en verras, verbluf en vermaak je medewerkers, klanten, gasten of collega’s, door te kiezen voor een origineel en uniek bedrijfsuitje van Circus Tadaa!

Vergader Energizer

Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest! Met de Vergader Energizer workshop van Circus Tadaa! maken we van de vergadering of bijeenkomst een feestje.

Neem contact met ons op!

Ben jij er klaar voor om je teambuilding te versterken en het beste in elkaar naar boven te halen? Neem dan meteen contact met ons op. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor bedrijven. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het theater, onderwijs of het circus maken wij van iedere dag een feestje! Stuur een e-mail naar info@tadaa.nl of bel via +31 (0) 30 22 70 345.

Menu sluiten