Kleurplaten en werkbladen

Voor wie dol is op het circus hebben wij de mooiste kleurplaten. Je vindt op deze pagina kleurplaten met clowns, circusartiesten, circusdieren en nog veel meer. Of je zet de kinderen spelenderwijs aan het werk met leerzame werkbladen voor verschillende leeftijden. Download je favoriete kleurplaten en werkbladen voor de hele klas!

Circus Toegangskaart

Leerzame lesideeën voor de klas

Iedereen kan het circusvak leren en alle docenten kunnen dan ook een circusles geven. Met onze lesideeën haal je het circus naar de klas en ga je met de kinderen aan de slag met de verschillende activiteiten. Deze kan je hieronder downloaden. Daarnaast staan op ons YouTube kanaal meerdere filmpjes met lesideeën!

Zelf circusmaterialen aanschaffen?

Wij bieden voor het basisonderwijs en de naschoolse opvang ook de mogelijkheid aan om zelf circusmaterialen aan te schaffen, zoals diabolo’s, Chinese borden en jongleerringen. Buiten spelen of de gymles met de kinderen wordt vanaf nu een feestje! Bekijk hier de lijst met de meest verkochte materialen en bijbehorende prijzen.

“Zoals jullie al van te voren aangaven, namen jullie op de dag de hele organisatie over. En dat deden jullie op een hele prettige, positieve, professionele en humoristische wijze; voor organisatie, leerkrachten en ouders een feest. En van kleuters tot puberende groep 8-ers; alle 400 leerlingen vonden het geweldig! Nogmaals ontzettend bedankt!!!!”
OBS Tuindorp Utrecht

Neem contact met ons op!

Naast de verkoop van circusmaterialen verzorgen wij al meer dan 25 jaar workshops voor scholen. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus geven wij unieke workshops. Wil je meer informatie?

Menu sluiten