Tatarata..tadaa!

Een verrassende opening van de bijeenkomst? Kijk dan maar eens onder je stoel! Ligt daar een bordje en een stokje? De vergadering kan beginnen! Door onze circustechnieken te verweven in een zakelijke bijeenkomst, zetten we alle zintuigen op scherp en maken we iedereen klaar voor een energieke vergadering.

Bepaal zelf hoe je de bijeenkomst in elkaar steekt. Wij sluiten aan op een moment naar wens. Een spontane opening, actieve break of juist een krachtige afsluiting? Wij zorgen ervoor dat iedereen met een goed gevoel de dag afsluit.

Extra informatie

  • Wij kunnen 10 tot 60 minuten langskomen
  • Maximaal 1200 deelnemers

Neem contact met ons op!

Maak jouw bijeenkomst compleet: verrassend, inspirerend, onderscheidend, en hoe dan ook een dag voor in de boeken! Op zoek naar een passende activiteit aansluitend op een thema? Laat het ons weten, wij denken graag mee. Al meer dan 25 jaar verzorgen Bas en Jos unieke workshops voor bedrijven. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het theater, onderwijs of het circus maken wij van iedere dag een feestje! Stuur een e-mail naar info@tadaa.nl of bel via +31 (0) 30 22 70 345.

Menu sluiten