Circusworkshops voor volwassenen als teambuilding, bedrijfsuitje of als energizer tijdens een congres, dat is nog niet zo makkelijk verkocht. Onze ervaring is dat de drempel voor ‘eventmanagers of secretaresses’ best wel hoog is en daardoor wordt er doorgaans gekozen voor een ‘save’ event. Iets wat iedereen leuk vindt en waar je je geen buil aan kunt vallen (figuurlijk dan).

Best wel jammer eigenlijk want met een ‘out of the box’ activiteit met een hoog verrassingsgehalte maak je indruk en er wordt nog lang over nagepraat. Hoe helpen we de beïnvloeders of beslissers dan over die drempel? Eigenlijk door het ze te laten ervaren! Heb je eenmaal kennisgemaakt met Tadaa! dan ben je om en durf je voor ons te kiezen.

Tijdens de beurs evenementcontact hebben we voorafgaand aan de presentatie van Erik Peekel (hij trekt volle zalen in de eventbranche) de deelnemers verrast met een workshop Chinese bordjes. Er werd actief meegedaan (ze moesten wel) en er werd veel gelachen…kortom goede positieve energie en iedereen ging fris en fruitig de presentatie in.

We kregen leuke reacties achteraf op onze ‘surprise opwarmer’, die overigens ook prima ingezet kan worden direct na de lunch om iedereen weer even wakker te schudden voor de volgende spreker.

Circus als verplichte kost op je congres? Daar maak je sprekers, bezoekers en organisatoren blij mee!

Menu sluiten