Jos Derks en Bas Kleynen, eigenaren van Circus Tadaa! kijken meer dan tevreden terug op hun 10 jaar ondernemerschap. En waar Bas in het begin nog wel eens grapte naar Jos: “Het lijkt net een echt bedrijf” zijn ze daar nu ook echt van overtuigd.

Net als bij ieder ander startend bedrijf was het in het begin best nog even zoeken. Hoe run je samen een bedrijf en verdeel je taken en inkomsten. Bas: “In de beginjaren hebben we een aantal keer flink gebotst en meestal kwam dat omdat we allebei teveel opkropten en dat resulteerde dan tot een ‘uitbarsting’. Die conflicten brachten veel duidelijkheid en het is net als in een goed huwelijk, in de loop der jaren leer je elkaars zwakke en sterke punten kennen en wat blijkt, we vullen elkaar waanzinnig aan.”

Jos: “De komende tien jaar gaan we verder met waar we mee bezig zijn en blijven verbeteren en meebewegen in de veranderende markt.” Dat ze zullen blijven groeien daar zijn ze beiden van overtuigd. Naast het onderwijs en de zorg heeft nu ook het bedrijfsleven ‘Circus Tadaa!’ definitief omarmt.

PS: En lees ook het artikel hierover op Eventbranche.nl!

Menu sluiten