Wanneer had jij nog ècht fysiek contact met collega’s? (Uitzonderingen daargelaten voor de grappenmakers onder ons) Maar even serieus: Je maakt een praatje bij de koffie, misschien schud je elkaar eens de hand bij succes of geef je drie kussen bij een verjaardag maar hoe ècht is dat? Hoe bewust is die aanraking en hoe lang duurt dit eigenlijk? Zonder zweverig te willen zijn of therapeutisch over te willen komen zijn wij van mening dat een bedrijfsevent waarbij je ècht contact met elkaar maakt bijdraagt aan positiviteit, loyaliteit, collegialiteit en plezier in met elkaar samenwerken of zakendoen wat uiteindelijk zorgt voor succes.

Laagdrempelig circusfestival concept Of je echt contact wil maken tijdens een circusworkshop is vooral een eigen keuze. We scheppen de mogelijkheid en proberen op laagdrempelig wijze mensen in beweging te krijgen. Een bedrijfsevenement met het concept ‘circusfestival’ bijvoorbeeld heeft een informeel ongedwongen karakter. Je loopt een rondje en kiest een workshop die bij je past of kijkt eerst even op gepaste afstand de ‘kunst af bij een ander’. Het Tadaateam van enthousiaste workshopleiders zullen hun uiterste best doen om gedurende het event hun eigen ‘circustent’ vol te krijgen. Kies je voor veilig of laat je je verrassen en kies je voor het onderdeel waarbij het onbekend is wat je gaat doen? Circus maak je samen, je hebt elkaar nodig en de act lukt alleen als je ècht contact maakt.

Dit concept combineren met jouw idee? Zie je mogelijkheden tot samenwerking? Bijvoorbeeld in combinatie met foodtrucks, op eigen locatie of festivalterrein, voor een bedrijfsevenement– met of zonder gezin – of een ‘out of the box’ relatiedag? Dan moet je ‘ècht’ even contact opnemen met Circus Tadaa!

Menu sluiten