Het einde van dit jaar nadert en dan kijk je toch altijd even terug. Jullie weten dat wij enorm van ons werk houden en dat we heel graag naar scholen gaan om daar voor alle kinderen een onvergetelijke dag te verzorgen.

Dit jaar zijn we ook weer bij een hoop bedrijven geweest. Om daar workshops te geven vinden we minstens net zo leuk. Het is een fantastische klus om met een groep mensen (die normaal gesproken niet zoveel met circus hebben) aan de slag te gaan en een workshop neer te zetten die ze niet gauw zullen vergeten!

Helemaal leuk wordt het als we met veel Tadaa-medewerkers op pad mogen om er een feestje van te maken. Je voelt de zinderende spanning dat er overal iets gebeurt en dat alle deelnemers van het bedrijf worden bedolven onder onze energie! Iets waar nog lang over wordt nagepraat!

Dit jaar zijn we onder andere geweest bij: Inate Motion, Center Parcs, Autoriteit Persoonsgegevens, Museum MORE, ROC Nijmegen, UMC Cancer Centre, Adea, RNVC, Fremantle, RIVM, Huisartsenpraktijk Westzijderveld, ROC Mondriaan, inprocess-lsp, LOL, Gemeente Utrecht, Heutink Foundation.

Iedereen bedankt voor de uitnodiging en het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Menu sluiten