Een droom voor heel veel kinderen maar als ze groter zijn zwichten ze toch vaak voor een baan met meer zekerheden. Een enkeling blijft het proberen en maakt van zijn of haar passie ook echt werk. Heel trots zijn we op onze bijzondere ‘Tadaa freelancers’ die durven te dromen, doen waar ze goed in zijn en heel veel kinderen en volwassenen blij maken met circus!

Allemaal blinken ze uit in ‘circus’ maar hebben ook zo hun eigen specialisme. Bart zijn specialisme is zoals hij zelf zegt, ‘clownerie’. Voor Jasper geldt dat ook een beetje maar hij noemt zichzelf liever een ‘visueel komische, object manipulerende, goochelende acrobaat’. Marlies zweeft het liefste in de lucht en Harm & Maartje acrobaten het liefste samen.

Wat vind je het leukste aan werken bij Circus Tadaa? Marco geniet van het feit dat de projecten zo’n hoog tempo en energie hebben dat je altijd het gevoel hebt dat je de wind mee hebt. Daniel kan er heel kort over zijn: “Iedereen wordt toch vrolijk van circus?” Lotte: “Die verwonderende blik bij het experimenteren, brede glimlach als een trucje beter lukt en die glunderende kop bij het optreden aan het einde van een circusdag, maakt voor mij een circusdag met Tadaa tot een feestje! Of zoals John zegt: “…..en anders zorgen we wel dat het een feestje wordt!”

Menu sluiten