Je kent het wel, overvolle agenda en dan is er ook nog een extra informatieavond op school omdat je je hebt opgegeven als hulpouder voor de circusdag…. Met het enige verschil dat je er in dit geval ‘zeker wel op zit te wachten’.

De instructieavond voor de hulpouders is een leuke en nuttige opwarmer voor de volgende dag maar zeker ook voor de onderlinge sfeer op school heeft het een positief effect. Een avondje ‘lol’ met andere ouders en het docententeam, bevordert het teamgevoel en er wordt vast nog lang over nagepraat op het schoolplein.

School blij, docenten blij, ouders blij en het allerbelangrijkste: heel blije kinderen!

Uit ons gastenboek: “We hebben alleen maar positieve reacties gekregen van iedereen over deze circusdag. Ook de instructieavond was geweldig, het leek wel een cabaretavond! Complimenten!”

“…En het geeft de hele school ook een saamhorig gevoel: we kunnen met zijn allen iets heel moois neerzetten!”

“Tijdens de instructie avond hebben wij (bestuur, hoofdleiding en leiding) ook erg gelachen. De kennismaking met Bas was super en we hebben een duidelijke uitleg gekregen over wat er de volgende dag allemaal zou gaan gebeuren. Hij heeft het op een hele leuke wijze gepresenteerd waardoor iedereen de aandacht erbij wist te houden. Mijn complimenten!”

PS: bekijk ook het filmpje!

Menu sluiten