De hele maand november geven we GRATIS workshops weg en nee je hoeft daarvoor dit FB-bericht niet te liken, delen en/of te vermelden waarom juist jij – of iemand die jij kent – die gratis workshop verdient (mag wel natuurlijk

Dat is nog eens andere koek hè? Wij van circus Tadaa! doen het graag anders en houden van een verrassende creatieve aanpak. Wil jij een andere aanpak met je team of bedrijf maar is iedereen ondertussen een beetje coach- of cursusmoe? Kies dan voor een training met circus!

Door middel van ongecompliceerde circustechnieken, word je simpelweg geconfronteerd met ‘de kunst’ van het communiceren, presenteren, vertrouwen, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm. Het geeft je inzicht in competenties van jezelf en anderen en je leert daarmee om te gaan.

Met welke workshop wil jij graag GRATIS kennismaken? Of nog leuker, wie zou jij willen verrassen met een GRATIS workshop? Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen: workshop balans, workshop vertrouwen, workshop communiceren of een workshop teambuilding.

Laat via een privé/persoonlijk bericht – via dit social media kanaal of via onze website je naam (of de naam van de persoon die je wilt verrassen) en adresgegevens achter en we bevestigen je deelname. Vergeet niet te vermelden welke workshop je voorkeur heeft!!

Groeten, Bas & Jos

PS: Ben je op zoek naar ‘het addertje onder het gras’? Daar komt ie: het is een ‘doe het zelf’ gratis workshop en de beschrijving staat op een ansichtkaartje die je krijgt toegestuurd (ja gewoon over de post). Dus helemaal niet spannend maar wel leuk, dus gewoon doen!

Menu sluiten