Natuurlijk is het leuk om iedereen weer te zien. Maar gaan we nu weer koffiedrinken met gebak en doen we daarna een spelletje?! Tijd voor een frisse wind!

Maak eens met je hele familie een circusvoorstelling. Je zult versteld staan over de verborgen talenten van je neven, nichten, ooms en tantes. Aanwezige kinderen staan al te springen om te beginnen. Maar ook de opa’s en oma’s moeten natuurlijk aan de slag. Eerst wordt de kat uit de boom gekeken en daarna is niemand meer te houden!

Vele circustechnieken, zoals koorddansen, jongleren, acrobatiek, diabolo, eenwielfietsen en goochelen zullen de revue passeren. Al snel blijkt dat er veel verborgen circustalent zit in de familie. Je oom Maarten, die je alleen maar kent als boekhouder, kan met meer goochelen dan alleen cijfers. En je ‘voetbal-neef’ kan ook met drie ballen uit de voeten! Voor iedereen is er wel iets passends in het circus. Plezier, verbinding, ontspanning, verbazing en vooral veel lol zijn de kernwoorden van dit energieke feest.

Het hoogtepunt wordt de afsluitende voorstelling, iedereen treedt op als volleerd circusartiest! De familie Boltini is er niets bij! De komende jaren zal er op de familiefeestjes nog worden na genoten van deze spetterende dag!

Ga het doen en komt dat zien!

Menu sluiten