Een interview met Maarten Wessels, van @Wessels Trainingen

Een aantal jaren geleden was Circus Tadaa! betrokken bij een slotfeest op de school waar de kinderen van Maarten Wessels opzaten. Hierdoor kwam hij op het idee om circus toe te passen binnen de trainingen die hij verzorgt op het gebied van teambuilding.We vroegen hem (nog net niet) het hemd van zijn lijf!

Waarom heb je CircusTadaa! ingezet voor je teambuildingsworkshops? Maarten: Een trainingsvraag komt nooit precies een week na het het eerste gesprek met Tadaa… dat moet je altijd een beetje laten sudderen, wachten op de vraag. En na een periode kwam de vraag. Van een organisatie waar behoefte was aan een gecombineerde training over Gastvrijheid in Dienstverlening & Teambuiliding. De teamleden werkten in shiftdiensten, soms alleen, soms met een collega. De teambuildings moest interactief zijn, en als resultaat hebben dat het vertrouwen onderling toenam, er een hechtere band ontstond en dat de collega’s van elkaar op aan kunnen.

En, was de doelstelling behaald? Maarten: Absoluut! De opdrachtgever was zeer tevreden over het resultaat en verbaasd over het tempo waarin de deelnemers interactief aan de slag gingen en het vertrouwen in elkaar toenam.

Had je de deelnemers vooraf ge├»nformeerd over wat ze gingen doen? Maarten: De uitnodiging vertelde niets over Tadaa! Wel de eerste slide van de presentatie.. de deelnemers bleven in spanning afwachten…

Wat is jou het meest bijgebleven van de workshop? Maarten: Het snelle succes, het ongelooflijke plezier van zowel de medewerkers van Tadaa als van de deelnemers maar ook de koppeling die we voortdurend met de dag dagelijkse praktijk kunnen maken. Tof! Naar aanleiding van deze eerste samenwerking heb ik Tadaa nog een aantal maal ingezet, de toekomst weet hoevaak dat nog een keer gaat gebeuren..

Zou je Circus Tadaa! aan andere bedrijven aanbevelen? Waarom? Jos & Bas, denken op alle fronten met je mee om de workshop voor zowel deelnemer, bedrijf als opdrachtgever (ik, trainer). Deze samenwerking heb ik als zeer plezierig ervaren. Aanbevelen? Ik zou ze zeker inzetten, gave activiteit, anders dan anders.

Menu sluiten