Leerzaam lespakket voor de klas

Iedereen kan het circusvak leren en alle docenten kunnen dan ook een circusles geven. Met ons lespakket haal je het circus naar de klas en ga je met de kinderen aan de slag met de verschillende activiteiten. Wij bieden voor het basisonderwijs en de naschoolse opvang een leskist aan vol met circusmaterialen, zoals diabolo’s, Chinese borden en jongleerringen. Iedere kist is voorzien van de meest leuke en leerzame lesideeën, zodat je meteen met de kinderen van start kan gaan.

Kleurplaten en werkbladen

Voor wie dol is op het circus hebben wij de mooiste kleurplaten. Je vindt op deze pagina kleurplaten met clowns, circusartiesten, circusdieren en nog veel meer. Of je zet de kinderen spelenderwijs aan het werk met leerzame werkbladen voor verschillende leeftijden. Download je favoriete kleurplaten en werkbladen voor de hele klas!

Wat zit er in de leskist?

5Diabolo’s en stokjes
5Chinese bordjes en stokjes
15Jongleerringen
1Eenwielfiets
1Potje rode schmink met kwast
1Cd met circusmuziek
1Cd met lespakket

Kosten leskist: €250,00
Deze prijs is inclusief BTW en exclusief verzendkosten van €13,25

“Zoals jullie al van te voren aangaven, namen jullie op de dag de hele organisatie over. En dat deden jullie op een hele prettige, positieve, professionele en humoristische wijze; voor organisatie, leerkrachten en ouders een feest. En van kleuters tot puberende groep 8-ers; alle 400 leerlingen vonden het geweldig! Nogmaals ontzettend bedankt!!!!”
OBS Tuindorp Utrecht

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over het lespakket? Neem dan meteen contact op via leskist@tadaa.nl. Naast het lespakket verzorgen wij al meer dan 25 jaar workshops voor scholen. Samen met een netwerk van enthousiaste zelfstandigen met een achtergrond in het onderwijs, theater of het circus geven wij unieke workshops. Wil je meer informatie?

Menu sluiten