Circus Tadaa! is CJP acceptant!

1 uurs workshop in de klas

Circus Tadaa! komt een workshop van 1 uur geven in het klaslokaal (of in de gymzaal om de hoek). De workshop kan een circustechniek op verzoek zijn, bijvoorbeeld jongleren, diabolo, goochelen, acrobatiek of koorddansen. Maar kan ook meer theatraal gericht zijn als clownerie of jezelf presenteren voor een groep.

Kosten: vanaf € 500,00
Duur: 1 uur
Aantal leerlingen: vanaf 20

 

 

Zap-circus

Deze energieke workshop voert de leerlingen in sneltreinvaart langs meerdere circustechnieken. Er wordt begonnen met een gemeenschappelijke workshop Chinese borden. Daarna zullen ze moeten kiezen, gaan ze jongleren met ballen of goochelen, acrobatieken of touwtje springen. De docenten van Circus Tadaa! bieden tegelijkertijd de verschillende technieken aan, maar elke techniek wordt maar één keer aangeboden, je kunt dus niet alles doen.
Vervolgens worden in circuitvorm een aantal circustechnieken uitgeprobeerd, om tot slot te kiezen met welke techniek je een circusact maakt.
Tot slot treden alle leerlingen op in een spetterende zelfgemaakte voorstelling!

Kosten: vanaf € 1250,00
Duur: 2,5 uur
Aantal leerlingen: vanaf 20

 

 

Circusdag

Alle leerlingen worden in groepjes van 10 verdeeld en gaan in circuitvorm een aantal circusonderdelen uitproberen. Bij ieder onderdeel staat een leerkracht van school of een oudste jaars die van Circus Tadaa! een uitgebreide instructie hebben ontvangen.
Als de leerlingen van alle onderdelen hebben geproefd, krijgen ze een uitleg over het maken van een circusvoorstelling en wordt er gekozen met welk onderdeel zij een circusact willen maken.
Na het verkleden en maken van de acts begint de door de leerlingen zelf gespeelde voorstelling!

 

Tijdsindeling:
90 minuten circuscircuit
30 minuten pauze
5 minuten uitleg over het maken van een circusact en verdelen
40 minuten circusacts maken en verkleden
45 minuten spetterende circusvoorstelling

Kosten: vanaf € 995,00
Duur: 3,5 uur
Maximum aantal leerlingen: 1200

 

 

  • Leskist

    Bestel nu onze leskist voor slechts €250,-!

  • Nieuwsbrief

    Altijd op de hoogte zijn?
    Abonneer U op de Circus Tadaa! Nieuwsbrief