Hier kunt u reacties van deelnemers aan een circus activiteit lezen, of zelf een reactie achterlaten.

 

 

Schrijf hier een reactie in het gastenboek (of scroll naar het eind van deze pagina).


 • 6 juli 2020

  Aflopen vrijdag heeft Circus Tadaa onze bureaudag (de eerste fysieke sinds corona) opgeluisterd met een geweldige show! We hebben de meest uiteenlopende acts gedaan en samen afgesloten met een heus circus waarin wij zelf de hoofdrolspelers waren. In 1 woord: geweldig!


 • Marianne
  5 juli 2020

  Vrijdag een enthousiaste middag gehad met Tadaa. Echt verbindend was het om collega's weer op deze manier te ontmoeten! Onder blije en vakkundige begeleiding van de Tadaas! Een aanrader als bedrijfsuitje!


 • Assia
  27 januari 2020

  GEWELDIG! Ik heb ontzettend genoten en gelachen, vooral het springtouwen was super leuk en bracht oude herinneringen naar boven. Al met al een geslaagd dagje! Bedankt!


 • Sanne
  4 oktober 2019

  Heel bijzonder hoe Jos iedereen weet te enthousiasmeren en te betrekken. Zijn bevlogenheid en didactische vaardigheden zijn super! Alles gaat snel genoeg maar niet te snel. Iedereen had heel veel plezier!


 • Sander Mook
  4 september 2019

  Bas heeft ons geholpen om een erg leuke teamactiviteit te realiseren! En daarnaast heeft hij ons heel fijn geholpen om op ludieke wijze uitvoering te geven aan onze alternatieve stakingsactie van afgelopen maandag, de staking in de jeugdzorg. Dank je wel Bas! We hebben genoten!


 • Alida
  13 februari 2019

  Wat een feestje om met Jos samen te werken in de organisatie van een event! Pro-actief, enthousiast, flexibel en meedenkend. Het event ging uiteindelijk om andere redenen niet door. Maar alle lof voor de fijne samenwerking. Jos bedankt!


  Nathalia Remontova
  14 november 2017

  Hi Jos and Bas, Thanks a lot for your Workshop. We are planning to run a survey among the people, but so far we have received very positive feedback. People has enjoyed the Workshop! I event heard the words – “It was the best team building event ever!” Thank you for high quality of the organization and great mood you have brought to us. I will definitely recommend you to our other departments for their future events. Have a good day! Kind regards, Natalia


 • Math Pijpers
  12 mei 2015

  Vrijdag 8 mei een inspirerende en uitdagende workshop gehad van Bas en Jos. Heel verrassend wat allemaal mogelijk is en de lachspieren worden zeker niet vergeten. Als teambuilding voor PinkRoccade R&O een zeer geslaagde middag.


 • Anita
  20 januari 2015

  Bedankt, Circus Tadaa! Dankzij jullie aanstekelijke enthousiasme hebben we vandaag met 90 collega's van het CCE een hilarische circusvoorstelling neergezet! Heerlijk om eens niet met het hoofd bezig te zijn, en ieders andere talenten te kunnen bewonderen! Daar krijgen we energie van; een goed begin van het nieuwe jaar!


 • Afdeling gemeente Arnhem
  7 november 2014

  Bijna 25 mannen en vrouwen togen op 6 november na een lichte lunch naar een zaaltje in het centrum waar een teamuitje onbedoeld veranderde in teambuilding. Die 'stoffige'(??) ambtenaren bleken zeer veel verborgen talenten te hebben. Gelachen dat we hebben. Vanaf vandaag werkt er ineens o.a. een koorddanser, een acrobaat en een goochelaar op onze afdeling. Echt, dat zou elke afdeling moeten hebben! Top middag! Dank aan Bas en Jos. Een aanrader.


 • Michelle
  23 september 2014

  Tijdens ons twee jaarlijkse familie weekend met zo'n 100 man, stond de zaterdag in het teken van het circus met Bas van Tadaa. Door een goede instructie aan 10 geweldige (aangetrouwde) neven en nichten de avond ervoor en de fantastische materialen, de begeleiding van Bas en het heerlijke weer, werd het een groot succes voor jong en oud! Ik had niet gedacht dat ik mijn 82 jarige oom op zijn kop in de trapeze zou zien hangen en mijn bijna net zo oude tante op de bal zag lopen. Maar ook voor de 2 jarige en de pubers was het een feest. De voorstelling die volgde was overweldigend in ontroering, onverwachte show talenten, groeiend zelfvertrouwen bij de kleintjes, onverwachte talenten op allerlei onderdelen en de muziek en de kleine circus directeurtjes maakte het helemaal af. Ik ben erg blij dat ik circus tadaa bijna 5 jaar geleden al had meegemaakt op de school van mijn kinderen, daar was het een groot succes en dus besloten we het met de familie ook te doen. Het blijft geweldig!


 • 19 november 2013

  Met bijna 80 vrouwen en 1 man een heerlijke ontspannen middag gehad, waarin iedereen wel iets van zijn gading vond! Complimenten voor het circus die onze dames tot grootse daden heeft aangezet! We hebben de middag afgesloten met een voorstelling waarin iedereen helemaal los ging.


 • 19 september 2013

  Zaterdag 14 september hebben wij tijdens ons bedrijfsuitje genoten van deze originele workshop. Je wordt er helemaal vrolijk en enthousiast van. Ook voor de kinderen was het superleuk. Bas en Jos hebben het goed in de vingers en zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Mijn collega, die fysiek niet alles mee kon doen, kreeg de taak van circusdirecteur. Het was top!!


 • Linda Kerkhoven
  7 maart 2013

  Nooit gedacht dat ik enthousiast zou schrijven over een Circusworkshop. Een workshop bij Circus Tadaa! is namelijk niet wat je er in eerste instantie van verwacht. De enthousiaste en professionele werkwijze van het team van Tadaa! overtreft je verwachting vooraf en maakt deze workshop uniek, bijzonder, leuk en leerzaam. Mijn dochter had haar leukste kinderfeestje ooit (met een afsluitende voorstelling voor alle ouders) en bij het laatste professionele Event waar ik aan deelnam organiseerden zij een boeiende openingsact waarbij iedereen direct actief mee deed en er een goede sfeer ontstond. Aanrader dus! Vooral als je eens iets verrassend anders zoekt.e meedeed was super enthousiast en ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan doen, met wie je ook bent.


 • Marit Broekhuysen
  6 maart 2013

  Wij hadden circus Tadaa uitgenodigd om van onze bruiloft een spetterend feest te maken en dat is gelukt! In het begin moesten sommige ooms en tantes nog even wennen aan al die circuskunsten, maar toen ze zagen hoe enthousiast de docenten van Circus Tadaa waren en hoe fanatiek hun eigen kinderen aan de slag gingen wilden ze niet achter blijven en klommen toch ook op de bal en de eenwielfiets. Een enkeling ging zelfs de trapeze in! En mijn eigen oude omaatje deed mee in de goochelact en had de grootste lol. Het resultaat van deze geweldige circusdag was een fantastisch optreden waaraan al onze 200 gasten mee deden. Iedereeen was zelfs verkleed en geschminckt. Ik heb nog nooit zoiets feestelijks mee gemaakt. Zo leer je je familie, vrienden en collega's heel anders kennen dan wanneer je alleen een taartje met ze eet. En wat ik ook bijzonder leuk vond was dat de gasten heel gemakkelijk mixten omdat ze met iedereen gingen oefenen en nieuwe circuskunsten gingen uitproberen. Tot op de dag van vandaag hoor ik mensen zeggen als ik het over een vriend of collega heb: "oh ja, die had die geweldige jongleeract toch"? "en was zij niet die dame die over dat koord liep in die geweldige jurk?" Die feestelijke beelden bleven na deze dag op ieders netvlies hangen. Ik zal deze dag nooit vergeten en ik denk onze gasten ook niet!


 • Karin
  3 oktober 2012

  Normaal neem ik de moeite niet om een mening te geven op internet, maar ik moet echt even vertellen hoe ontzettend leuk de workshop van Circus Tadaa was! Jos: bedankt voor je aanstekelijke enthousiasme! Iedereen die meedeed was superenthousiast en ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan doen, met wie je ook bent.


 • 2 oktober 2012

  Circus Tadaa heeft zaterdag 29 september 2012 een fantastische bijdrage geleverd aan ons bedrijfsfeest. Jong en oud heeft zich prima vermaakt met de circusattributen.Een aanrader! Circus Tadaa, bedankt namens Sena!


 • 5 juli 2012

  Een familiedag organiseren voor een bedrijf, waarbij je iets moet verzinnen voor kinderen vanaf 2 jaar t/m volwassenen tot ongeveer 70 jaar, ga er maar aan staan! Dit was er echt het perfecte uitje voor! Hoewel ik het van tevoren erg spannend vond of de circusbegeleiders wel iedereen mee zouden krijgen, bleek die zorg volledig onterecht. Binnen 2 seconden deed iedereen - van de allerjongsten tot de alleroudsten - mee en was iedereen enthousiast. De middag (ong. 2,5 uur) heeft ontzettend veel plezier en hilarische momenten opgeleverd. Gezellig patatjes eten met z'n allen na het programma maakte de middag helemaal compleet! Ontzettend bedankt!


 • Desiree Jansen
  18 april 2012

  Iedereen vond het een geslaagde dag. Er werd veel gelachen en iedereen werkte goed samen. Ze hebben nog nooit zo'n leuk teambuilding/fitdag gehad. Bas en Jos waren enthousiaste instructeurs. Alles was goed geregeld. Dank jullie wel voor deze leuke ervaring.


 • Nynke Hoefman
  18 april 2012

  Wat een verrassend leuk bedrijfsuitje! Veel plezier gehad met elkaar en onvermoede kwaliteiten gezien van collega's. Goed geregeld en jullie enthousiasme werkte absoluut aanstekelijk!


 • Willie-Janne en Jacob
  10 januari 2012

  Wij mochten genieten van de workshop op 5 januari j.l. Wat hebben we een lol gehad. Het was heel leuk om met volwassenen op deze manier bezig te zijn en iedereen vond het geweldig!


 • fokke
  5 januari 2012

  super gaaf leuke ochted ,leuk om je collegas zo bezig te zien


 • Caroline Vrij
  27 mei 2011

  Op vrijdag 13 mei 2011 hebben Bas en Jasper van Tadaa ons een fantastische dag bezorgd. In een voorgesprek met Bas hebben we onze wensen en verwachtingen afgestemd. De manier waarop daarop is ingespeeld overtrof onze verwachtingen! Echt maatwerk dus, dat heeft geleid tot een erg geslaagd bedrijfsuitje waarbij onverwacht talent naar boven kwam en iedereen uit het gemeleerde gezelschap het naar zijn zin heeft gehad. De voorbereiding en begeleiding was goed en leuk. Een echte aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.


 • In a rainy day, Bass and Circus Tadaa gave us a colourful memorable time and lots of energy during our company annual meeting.

  Well done!


 • Jan Maarten Persyn

  Het plezier en gemak waarmee Bas en Jos onze hele groep in beweging kregen was geweldig. Aan het einde van de dag hadden we spierpijn van het lachen.

  Dank voor de pret die we met jullie beleefd hebben.


 • 30 mensen van de NOS hebben een geweldige middag gehad met Jos en Sara. We hebben gezapt langs verschillende circusvormen: acrobatiek, jongleren met ringen, diabolo, Chinese bordjes, minifietsjes en eenwielfietsen, touwtjespringen, koorddansen en zoveel mogelijk mensen op een ladder stapelen. Het eindigde met een spetterende voorstelling in een heuse piste met echte circusmuziek. Een aanrader voor iedereen die met een grote of kleine groep eens iets anders wil doen. Circus Tadaa!, bedankt!


 • Marco Spronck

  Tadaa,

  3 oktober hebben jullie ons bezocht, of hebben wij jullie bezocht.

  Het was heel erg leuk. Ondanks het tandongelukje.
  Tot de volgende keer maar weer.

  GreetZ Mar&Co


 • Afgelopen woensdagmiddag(22 september) hadden wij van basisschool de Schrank ons jaarlijkse teamuitje.Mijn collega’s vielen even stil toen ze hoorden wat de bedoeling was….maar even later was iedereen enthousiast aan het jongleren, bordjes aan het draaien, diabolo’s vlogen door de lucht en het was lachen-gieren-brullen bij de fietsjes.
  Dank voor de heerlijke middag!


 • Bianka van Zijl

  Afgelopen zaterdag hadden wij in verband met het 15-jarig bestaan van ons bedrijf circus Tadaa uitgenodigd om er een feestelijke dag van te maken.
  En feestelijk was het!!
  Iedereen van groot tot klein heeft genoten, was enthousiast en heeft zich prima vermaakt.
  Het is een dag geweest waar nog lang over na gepraat zal worden.
  Team van circus Tadaa jullie waren geweldig. En mocht er ooit iemand eens aan mij vragen: “weet jij nog iets leuks om met een feestje te doen”? Ik zal jullie zeker aanbevelen!


 • Yvonne Duursma

  Erg leuke avond, voor ieder wat wils, iedereen komt wel een act tegen waar hij/zij handig in is, en krijgt zo aansluiting bij anderen. M.n. minicircus op het laatst maakt mensen los.


 • Events2be

  Wij hebben als evenementenbureau circus Tadaa ingehuurd voor de workshop (kerst) zapcircus. De 3 docenten hebben met hun deskundigheid, humor en vriendelijkheid de workshop tot een topmiddag gemaakt. Iedereen heeft enorm genoten en ze hebben allemaal fanatiek meegedaan. Vooral de uiteindelijke voorstelling was erg gezellig en maakte de middag compleet.Bedankt voor deze leuke workshop.
  Events2be.


 • Maaike Vaes

  SKA, Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn en SPA, Stichting Peuterspeelzalen Alphen aan den Rijn hebben op 6 november 2009 een scholingsdag georganiseerd met als thema samenwerking. In de ochtend ging iedereen in het eigen team aan de slag met dit onderwerp. In de middag kwamen alle medewerkers samen in een grote sporthal om onder leiding van Circus Tadaa! samen te werken aan een prachtige circusvoorstelling. Tadaa! deed dat vol enthousiasme, met veel plezier, betrokkenheid en professionaliteit. Het programma zat heel goed in elkaar met een goede afwisseling van activiteiten waardoor alle ongeveer 360 medewerkers aan bod kwamen. Wat SKA en SPA ook heel prettig vonden was de gedegen voorbereiding van Tadaa! Kortom een zeer geslaagde dag!


 • STJJMH

  Leuke ’’speelse’’ activiteit. Onze mensen kwamen ECHT met elkaar in contact door bv de acrobatiekoefeningen! Verder eenwielfietsen, jongleren, bordje draaien goochelen etc. Aan het eind van de dag deed iedereen mee aan de voorstelling! Enthousiaste goede leiding


 • Ingrid

  Hallo lezers,

  De circusworkshop van circus Tadaa op basisschool de Heijcant in Schijndel donderdag 9 juli was helemaal top. Jos gaf een geweldige intro weg voor alle hulpouders. Het avondje theater als voorbereiding op deze jubileumdag was zeer verrassend en werkte voor ons allen zeer motiverend. De volgende dag was super, zeker voor de 560 deelnemende basisschoolleerlingen. Een echte aanrader voor andere basisscholen. De kinderen lieten hun enthousiasme zien tijdens een ware circusvoorstelling met vele grote talenten en verrassende acts. Een absolute aanrader. Uitstekend georganiseerd voor zo’n grote groep kinderen.

  Bedankt, groeten van een jonglerende hulpouder


 • Migration Match BV

  Dit was het perfecte programma voor onze ‘familiedag’ (97 personen). Met veel humor wisten de medewerkers van Circus Tadaa! iedereen actief te betrekken bij de circus workshops. Het klapstuk was het optreden van de verschillende groepen. Iedereen was zowel artiest als toeschouwer, wat echt een wij-gevoel geeft. De hele organisatie (circus, tent, locatie en catering) lag bovendien in handen van het theaterbureau, zodat we hier geen omkijken naar hadden en alles goed op elkaar was afgestemd.


 • Moss Kunststof Produkten B.V.

  Ik vond het geweldig om te zien en mee te maken hoe circus Tadaa zoveel mensen variërend in leeftijd van 2 tot 60 jaar heeft kunnen bezig houden. We hebben van niemand kritiek ontvangen. Bedankt.


 • Marjolein

  Wat een geweldige dag! Alles wat TOP.

  Ik kan al bijna met 3 ballen jongleren :)

  Groetjes, Marjolein Lange, de Walvis, Den Haag


 • Dura Vermeer

  Vorige week woensdag was het zover: de circusworkshop! Van te voren was ik best zenuwachtig, want vindt iedereen het wel leuk en hoe zal het gaan…. Maar daar had ik niet over in hoeven zitten: iedereen vond het super en heeft een hele leuke middag gehad! Hartelijk dank Circus Tadaa! voor een geweldige middag!


 • Tanja Hempenius

  Zeer motiverende en inspirerende middag met ’clown’ Bas waarbij samenwerking en het op elkaar vertrouwen centraal stond. Wat hebben we een plezier gehad! Fantastisch. Een aanrader!


 • Ruud Baartmans

  Geweldige workshop waarbij een heel scala aan circusacts aan bod kwam: jongleren met ringen en knotsen, diabolo, fietsen op eenwielers en op minifietsje, acrobatiek, koorddansen, schoteltjes draaien, ladderact… De hele groep was steeds druk bezig en erg enthousiast en we hebben heel veel plezier gehad. Goed om je collega’s eens van een andere kant te zien. Kortom: een super geslaagde activiteit onder zeer deskundige begeleiding! Een aanrader dus.


 • Cios student

  heey marit en sara!!

  Vond het helemaal leuk en heb een topdag gehad!
  Groetjes van Ilse ( voor marit is het elsa) hihi


 • Rebecca Groeneweg

  3 x met een groep van 20 collega’s een circusact opvoeren, dus op een koord lopen, met ringen gooien,bordjes draaiend houden. ons thema was teamwork en dat is goed aan bod gekomen! een hele leuke act waarbij in eerste instantie door de collega’s wat argwanend naar gekeken werd, wat word er van mij verwacht. maar door het enthousiasme van de begeleiding heeft een ieder zich in het avontuur gestort.


 • Met het team van VNM (mobiliteitsoplossingen voor organisaties binnen de provincie Utrecht) hebben we onze heidag afgesloten met een circus workshop. Ontzettend leuk! Begeleiding was erg goed (en grappig), opdrachten waren leuk en de sfeer was hilarisch. Vaak zie je dat mensen bij dit soort activiteiten ‘achterblijven’, maar dat is hier waarschijnlijk niet het geval; iedereen haalt er wel iets waar hij of zij bovengemiddeld goed in is. Aanrader voor teamuitje dus, ongeacht leeftijd of mobiliteit!


 • Yvonne Zijderveld

  Alle deelnemers (vanaf 4 jaar) vonden het geweldig! Zij hebben een hele leuke middag gehad. Eén deelnemer heeft Bas en Jos nog een nieuw kunstje geleerd: touwtje springen op je rug.

  Personeelsvereniging Fortisbank


 • Eva

  Het was heel erg leuk en gezellig. Wij hebben allemaal veel gelachen, een echt teamuitje, waar iedereen aan mee deed en met elkaar bezig was!! Er was voor iedereen iets te doen. Zeker aan te bevelen!


 • Marianne de Wrede

  De workshop van circus Adiejos en Alabas is een echte aanrader!!!!! We hebben een enorm leuke ochtend gehad. Heel afwisselend en voor iedereen goed te doen. Erg leuke presentatie!!


 • Chantal Verkleij

  Het was een erg leuk en geslaagd bedrijfsuitje. Iedereen deed vol enthousiasme mee aan het diverse programma. Het was goed verzorgd door en wat ons betreft ook zeker aan te bevelen!


 • Liesbeth Lenselink

  Bas en Jos hebben bij ons (Albron Catering) de Chinese bordjesact begeleid tijdens de kick off van onze campagne Facility Management is een kunst. Iedereen deed mee! Het was echt hartstikke leuk. En op superkorte termijn geregeld. Een aanrader dus!


 • Carolijn Zomer

  Niet wetende wat ons te wachten stond, was het echt een geweldig leuke avond. Super gelachen en onze circuskwaliteiten ontdekt.

  De circusvoorstelling aan het eind was voor ons het hoogtepunt van de avond.

  Al met al, zeker een aanrader voor een bedrijfsuitje! Ik vertel het door.


 • Wij hadden zondag 11 november een bedrijfsfeest in de Fabrique te Maarssen. Er was een grote opkomst van ongeveer 450 mensen waarvan een kleine 80 kinderen onder de 10 jaar de Circus workshop gingen beleven. Dit was echt een groot succes. Als je ziet wat die kleine kids kunnen leren in een tijdsbestek van 2 uurtjes. Om 17.00 uur was de grote finale zodat alle ouders konden zien wat hun kroost had geleerd en dat was echt heel erg leuk om te zien. Ze waren verkleed en zelfs gesminckt. Al met al was het een geslaagd feest. Met dank zelfs nog voor de leuk opening die ze even tussen door opvulde omdat de officiele opening een uur te laat was. Jos en Bas heel erg bedankt en nog heel veel suc6 met jullie Circus. Echt een aanrader!


 • 9 oktober als start van de week gezond werken, voor de medewerkers die allen in ons woonzorg centrum werken, een workshop in balans. een circus act die profesioneel begeleid werd door AdieJos & AlaBas. Het was heel gezellig en we zijn tot ongekende prestaties gekomen.
  Voor herhaling vatbaar.
  Tine Goethals, locatiemanager


 • Jenneke Blanken

  De RSD-dag van afgelopen donderdag was een groot succes, mede dankzij het circus-optreden van de 3 MT-leden. Complimenten voor Sara, die in zo’n korte tijd de heren een aantal leuke acts heeft aangeleerd.
  De zaal reageerde erg enthousiast, mensen klapten en joelden en daarmee was de toon gezet voor het vervolg van de middag.


 • Tieme en Esther Wakker

  Op dinsdag 8 mei waren wij te gast tijdens een workshop in Nieuwegein. Voor ons werk waren wij als afgevaardigde gekomen om te ervaren hoe een circusworkshop gaat.
  Tijdens de avond waren ruim 25 deelnemers van verschillende bedrijven aanwezig en vele waren onbekende van elkaar.
  Het eind resultaat was een voorstelling die je met elkaar als 1 team moest presenteren. het leek onmogelijk, maar Bas en Jos zijn werkelijk meesters in het overbrengen van informatie en kunsten en zo werd er om 21.30 uur door de groep een voorstelling gegeven die voor iedereen super was. Met andere woorden een circus workshop is enorm goed voor teambuilding en teamspirit want als het de heren lukt om 25 totaal vreemde mensen dit te laten doen met zoveel plezier, dan is het een makkie om een super dag bij een bedrijf te organiseren. Dank namens ons uit Den Helder.


 • Een geweldige ervaring om het koord dansen te ervaren. Ook de andere onderdelen waren erg leuk. Maar je moest kiezen…

  Succes groetjes een doe een wenser uit Friesland.


 • Marja Klompe

  In evenementencentrum Merwestein had Theaterbureau Giel van Dam het Circus AdieJos & AlaBas “opgezet”. Circus was een verrassing voor ons commercieel personeel en het was een succes. Iedereen deed volop zijn best om zijn act te doen slagen. Erg leuk en professioneel begeleid. Eten en drinken van Merwestein was prima geregeld!


 • Mevr. C. de Boer

  Afgelopen zondag hebben we (een collega en ik) genoten van de circusworkshop van Circus AdieJos & AlaBas. Onvoorstelbaar dat een groep onbekenden door de begeleiding van vier ervaren circusmensen in staat is na een workshop van 2,5 uur een leuke circusvoorstelling te geven! Het was een humoristische, gezellige en uitdagende middag. Dit vraagt om meer!


 • Mevr. J. Boertien

  We hebben meegedaan met de workshopmiddag en we hebben geweldige lol gehad, de medewerkers waren superenthousiast en erg gedreven in hun vak. Ik ben er achter gekomen dat jongleren/1 wielfietsen en acrobatiek toch moeilijker is dan dat het eruit ziet, maar zeker het proberen waard!!!!


 • Margareth van der Graaf

  Het was een heel erg leuke, enerverende, soms grensverlegende, actieve middag waar we ook nog veel van hebben opgestoken zoals o.a. koorddansen, goochelen, mensenpiramide bouwen op ladders, jongleren, etc. Heel erg goed te doen voor o.a. teambuilding of gewoon eens iets anders dan het gebruikelijke personeelsuitje!


 • Lucinda van den Eijnden

  Afgelopen zondag waren wij bij Circus Adiejos en Alabas. Van te voren hadden we niet echt een idee wat we konden verwachten, maar het was echt hééél leuk. We hebben veel gelachen, maar ook geleerd. Aan het einde van de workshop treedt iedereen op met een geleerde act. Erg leuk om een keer te doen. Echt een aanrader, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Jos, Bas en Giel: ga zo door. Jullie hebben echt iets verrassends en enerverends neergezet op een superenthousiaste manier!!!!


 • Judith Killesteijn

  Van het begin tot het eind in een woord GEWELDIG. Intensief, ontspannend en humoristisch. Zo heb ik deze middag ervaren. De gratis workshop vond ik een goed initiatief. Ik kan dit bedrijfsuitje ook absoluut aanbevelen.


 • Daniell Blok

  Hallo gistermiddag bij jullie de workshop gevolgd.
  Een dag om nooit te vergeten met leuke activiteiten
  een hele leuke manier om andere mensen te ontmoeten.
  Echt een aanrader


 • Leonie&Hassan

  Wij zijn afgelopen zondag ook bij de workshop geweest en hebben echt een hele leuke middag gehad! applausje ook voor de organisatie die het heel leuk in elkaar hebben gezet!
  Ga het zeker aan anderen aanbevelen!


 • Monique de Smalen

  Wij hebben zondag de 19e een workshop meegemaakt. Het was geweldig, het kind komt in je los!! Het is een echte aanrader voor jong en oud!
  Het eind resultaat was helemaal goed!!


 • Fantastisch om te zien dat volwassene nog steeds met plezier kunnen spelen. De tijd vloog voorbij. We zaten in de flow van uitdaging en mogelijkheden. Ik kan een workshop van harte aanraden. PS. Ik heb ontdekt dat ik een ster in chinese bordjes draaien ben.


 • Peter van Breenen

  Wij hebben het ervaren als een geslaagde middag, waar iedereen bij betrokken was.
  Het programma was afwisselend en werd steeds op leuke wijze onderbroken. een leuke opzet.


 • Charles Krijnen

  Het uitje was zeer geslaagd. De circusacts waren gevarieerd en van uiteenlopende moeilijkheidsgraad. Tijdens vorige uitjes werd al geopperd om eens wat meer actiefs te doen. Daarin zijn we middels “deze formule” zeer goed geslaagd. Ook de opm. nadien waren alle zeer positief. Het is altijd leuk om te zien hoe je collega”s verborgen circustalenten hebben! En verrassend voor mezelf dat ik met de Chineze borden goed overweg kon via de toverspreuk “slagroom kloppen”. De presentatie aan het eind is een welkome afsluiting. Eigenlijk iets wat binnen onze projecten bij ons op school regelmatig wordt opgedragen aan de studenten. En daarom leuk om dat zelf nu ook te moeten doen. Kortom, driewerf hulde en zeer aanbevelingswaardig!!


 • Ik heb van een workshop een video-opname gemaakt in opdracht van Giel van Dam, waarvan een montage ook op deze webstek staat. Ik vond het een hele ervaring om dit mee te mogen maken. Het is ongelooflijk, dat je aan het begin van de middag een groep zeer beschaafde, een beetje bedeesde en verlegen mensen omgetoverd ziet worden, in twee uur tijd, in een club van extroverte enthousiaste teamworkers! Dit proces zie je ook in de video gebeuren. Onder leiding van de ‘echte’ artiesten komt vrijwel iedereen tot prestaties die je niet voor mogelijk houdt. Het feit alleen al dat je je grenzen gigantisch verlegt en een echte team-prestatie levert is de moeite zeer waard. Het was een geweldige middag, en ik kan ook aanraden om er een video van te laten maken -door mij-. dan kan je er ook later nog van genieten, heb ik weer een leuke middag en verdien er ook nog wat aan!


 • Lisette

  Haai,
  Ik heb dinsdag erg genoten van het bedrijfsfeest, dat werd verzorgd door jullie. Zoals anderen op deze site al zeggen, ik wist niet dat je zoveel spieren in je lichaam hebt die pijn kunnen gaan doen!
  Mensen van dit circus: heel erg bedankt voor de gezellige dag, en alle leuke kunstjes die we hebben geleerd!!!
  Groetjes, Lisette


 • Wendy

  Ik vond het een erg leuke dag. Ik wist niet dat ik zoveel spieren had die ik hiervoor nooit gebruikt schijn te hebben (spierpijn!!) Ook het verschil in voorstellingen per groep vond ik erg leuk om te zien. Al met al dus erg geslaagd.


 • Mw. Helma Smit-Muller

  De heren van AdieJos & AlaBas hebben onze medewerkers op spontane en grappige wijze allerlei technieken bijgeleerd. Alles op een speelse en grappige wijze. Lekker spontaan en ongedwongen. De diverse onderdelen zijn erg goed ontvangen bij de medewerkers en iedereen deed spontaan mee. Zelfs met het verkleden. De uiteindelijke act was hilarisch. Hartstikke leuk! Na afloop hadden we voor iedereen een setje jongleerballen klaarliggen om nog eens te oefenen!

  Daarna aan diverse Hollandse maaltijden die door het Vechthuis verzorgd werd. Alles tot in de puntjes geregeld. Geen onvertogen woord gehoord, dus met recht een geslaagd uitje!!! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. Organisatoren: bedankt!


 • Dhr. Piet Wanrooy

  Het waren toppers die binnen vijf minuten de zaal mee namen in een wervelende show. En dat is toch klasse; de zaal had er eigenlijk niet zo veel zin in. Ze inspireerden een grote groep collega`s dingen te doen, die ze op voorhand nooit hadden gedurfd. Grote klasse.

  De begeleiding en de uitvoering van de collega`s waren prikkelenend en pasten uitsteken in het thema van het komende jaar. Samenwerking.

  Samen hebben we er die dag echt iets van gemaakt.


 • Dhr. Eric Heijmans

  Circus AdieJos en Alabas een een absolute aanrader voor een groep die een lekker actieve avond wil beleven. Ook binnen onze afdeling waren er op voorhand wel wat bedenkingen maar deze zijn op de avond zelf allemaal ingetrokken. Iedereen was namenlijk erg actief betrokken bij het programma en van de 80 personen was er eigenlijk niemand die niet deelgenomen heeft aan de eindvoorstelling. Dus voor een groep die een leuke actieve avond wil, BOEKEN DAT CIRCUS ADIEJOS EN ALABAS en je kunt uitkijken naar een plezierige avond. Met vriendelijk groet, Eric Heijmans, Reg. Brandweer Zuidoost-Brabant


 • Ik vond het een geweldige middag (18 okt) met Jos. We hebben vele nieuwe ideeen gekregen wat je met simpele aanpassingen kan doen. Ook in een BIOS les hebben we het springtouwen in zitten en hier hebben we veel nieuwe ideeen over gekregen. Ook is het leuk om te zien wat je allemaal nog meer kan met het jongleermateriaal. Ik denk ook zeker dat we scholen hier nog enthousiaster mee kunnen krijgen. Wij hebben iig genoten en zullen dit overbrengen. Ik merk dat vooral met de bordjes de kinderen veel plezier hebben: vooral plezier door snel resultaat!


 • Dhr. Niels Lucas Luijckx

  Hooggeeerd publiek…. Een prachtige ervaring, volgens sommigen het leukste uitje ooit. Het was mooi om te zien: niemand wist wat er ging gebeuren en dan staat er zo´n vrolijke bus met circusopdruk en dan zie je de gezichten….

  Als je van tevoren vertelt dat je voor elkaar gaat optreden, heb je kans op minimale deelname, maar nu was iedereen enthousiast en fanatiek om nog iets van de act te maken: iedereen in verkleedkleren, nadenken over opkomst, en wat ga je eigenlijk doen, want je hebt net twee uur aan diverse circusactiviteiten “geroken”.
  Verder een leuke begeleiding, voldoende ontspannen, humor en gevoel voor de groep. Iedereen meekrijgen zonder moeite. Wij kijken terug op een hele leuke middag….


 • Mw. Françoise Parlevliet

  Het was superleuk! Bas en Jos, de instructeurs, kwamen met een busjes vol met circusapparaten en bouwden de locatie om tot circus. In totaal waren we met circa 40 man, waarvan een gedeelte nogal sceptisch was, maar Bas & Jos wisten iedereen in een mum van tijd enthousiast te krijgen en iedereen deed daarna mee. Wij hebben meerdere circusonderdelen geoefend in kleinere groepjes (wat dat betreft was het een groot voordeel om twee ´instructeurs´ te hebben): jongeleren, acrobatiek, op bal lopen, koord ´dansen´, goochelen, etcetera.
  Vervolgens kon iedereen het onderdeel kiezen dat zij het leukst vonden en hebben we een voorstelling in elkaar gedraaid die we voor de later gekomen partners hebben opgevoerd. Uiteraard was het verre van gelikt, maar daardoor juist erg leuk. Ook absoluut geschikt voor mensen die minder fit zijn: er is altijd wel een onderdeel waar je aan mee kan doen.

  Kortom circus AdieJos & AlaBas is perfect voor een origineel en erg vrolijk bedrijfsfeest!


 • Mw. Esther Kleinveld

  Erg leuk om je collega´s nu eens los te zien gaan op iets anders dan hun werk. Onverwachte talenten komen ineens naar voren en het komt het teamgevoel zeker ten goede. Ook geschikt voor de meest serieuze personen!

 

 Wij zijn benieuwd naar uw reactie:

alle velden met * graag invullen

 


 

Een klein sommetje: zeven min drie is ...

(verplicht, om spam-misbruik te voorkomen)

 

 • Leskist

  Bestel nu onze leskist voor slechts €250,-!

 • Nieuwsbrief

  Altijd op de hoogte zijn?
  Abonneer U op de Circus Tadaa! Nieuwsbrief