Wij werken altijd op locatie. In de meeste gevallen is de locatie al vastgesteld door jullie, maar mocht dat nog niet het geval zijn hebben wij een leuke suggestie.
Het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Het is een veelzijdige locatie met mooie grote ruimtes om fantastische workshops te geven. Bijna nog mooier is de echte circustent waarin de spetterende afsluitende voorstelling gespeeld kan worden. Zowel grote als kleine groepen kunnen hier terecht.

Verder biedt Ouwehands Dierenpark tal van extra’s. Prettige ruimtes om te vergaderen, een goede keuken voor een heerlijke lunch of diner. Volop parkeergelegenheid en natuurlijk een compleet dierenpark. Wat een feest om ergens op de dag met z’n allen een heerlijke wandeling te maken door Dierenpark Ouwehands en dan, fris weer verder met de rest van het programma.

Een voorbeeld van een programma bij Ouwehands Dierenpark:

10.30-11.00 uur Jullie komen aan bij het Ouwehands Dierenpark Rhenen. Bij de entree ontvangen jullie een plattegrond voorzien van het dagprogramma en worden doorverwezen naar het Jungle restaurant. Hier staat koffie, thee en lepelgebak klaar!

11.00-12.30 uur In het gehele Jungle restaurant en de theatertent vinden de circusworkshops plaats.

12.30-13.30 uur Voor alle gasten staat een lunchrugtas klaar. Onder het genot van deze lunchrugtas bezoeken zij het dierenpark.

13.30-15.30 uur Vervolg van de workshops.

15.30-16.00 uur Circus voorstelling in de theatertent door en voor alle gasten.

16.00-17.00 uur Afsluitende borrel. (Deze drankjes berekenen wij door op nacalculatie)

17.00 uur Verwacht einde en vertrek van de gasten.

 

 

  • Leskist

    Bestel nu onze leskist voor slechts €250,-!

  • Nieuwsbrief

    Altijd op de hoogte zijn?
    Abonneer U op de Circus Tadaa! Nieuwsbrief